Facebook Instagram

HELE FESTIVALPROGRAMMET ER KLART!

Vi er i mål med årets program! Sjekk ut alle de flotte og kunnskapsrike menneskene som deltar på litteraturfest i Molde og Nesset!

I årets tredje programslipp kan vi blant andre presentere årets gjestekurator Olaug Nilssen, festivalkunstner Karin Augusta Nogva, Bjørn Hatterud, Inga Marte Thorkildsen, Olaug Nilssen, John Christian Elden, Chris Tvedt, Eivind Hofstad Evjemo, Anna Bache-Wiig, Sandra Lillebø, Øystein Hauge, Trine Lise Olsen, Edvard Hoem, Tina Åmodt og mange flere.

Hele programmet finner dere HER!

Vi har også lagt ut en kortfattet digital programoversikt for både Molde og Nesset slik at dere enkelt kan finne fram blant alle arrangementene, laste den ned og skrive ut. Den finner dere HER!

I år gir vi ikke ut festivalavis, men vi skal lage et kortfattet programhefte som skal være klart både digitalt og på papir i uke 25.

I tillegg til våre åpne arrangement, har vi også et godt tilbud til skolene og de yngste barna på dagtid, det blir talekonkurranse for VGS; Ta Ordet! og selvfølgelig BARNAS TRAPPEFEST.

Vi får besøk av utstillingen Årets vakreste bøker og Poesibilen med Ted Granlund bak rattet inntar Gørvellplassen med sin fantastiske omreisende poesibutikk og enestående atmosfære. De fleste festivalforfatterne stiller også til boksignering i regi av ARK Dahl som rigger seg til med festivalbokhandel inne i Kafé Kurt.

Vi gleder oss til å åpne dørene 4. - 8.september i Molde og Nesset!

VELKOMMEN TIL BJØRNSONFESTIVALEN 2024!